Till startsidan

Nyhet! Bastustugan Dubbelfunkis 7

Nyhet
67395 kr inkl. moms
Val av aggregat
Val av dörr
Val av golvmodul
Antal

Bastustugan Dubbelfunkis 7

 

Snabba fakta:

  • Bastustuga med två rum.

  • Rymmer 3-6 personer.

  • Helglasad dörr mot bastudel är standard.

  • Två fönster med härdat säkerhetsglas.

  • Alla monteringsdetaljer samt underlagspapp ingår.

  • Vedeldad.

  • Lättmonterade vägg-, golv- och takblock.

  • Takpapp ingår.

Utformning

Stugan är utformad för att vara både snygg och trivsam. Modellen kallas för dubbelfunkis eftersom designen bygger på två ihopmonterade funkisstugor. Den ombonade utformningen med sina genomtänkta lösningar gör den rymlig och skapar en stor flexibilitet, både ur inrednings- och funktionsperspektiv.

Bastun är försedd med två högfönster som ger ett behagligt ljusinsläpp och fin utsikt. Den helglasade dörren mot bastudelen ger en exklusiv och mysig bastukänsla. Byggytan är 7,1kvm.

 

Material

Bastustugan har unika väggar i 32 mm gran där utsidan är rillad och insidan hyvlad och slät. Den rillade utsidan ger ett levande och rustikt uttryck och är den bästa grunden för alla ytbehandlingar. Bastustugan levereras obehandlad vilket ger dig full frihet att välja ytbehandling och färgsättning. Golvets bjälklag består av tryckimpregnerat virke för bästa hållbarhet. Bastuns invändiga golv består av en ljus och elegant trall. Taket består av 20 mm fasspont.

 

Lättmonterad

Bastustugan levereras i färdiga lättmonterade block med dörr och fönster förmonterade. Väggblocken kan lyftas och hanteras av två-tre personer. Allt du behöver vid monteringen ingår, även underlagspapp till taket.

 

Flexibilitet

Vår dubbelfunkismodell är vår mest flexibla bastumodell. Bastustugan har två rum på 4,5 och 2,5 kvadrat där det ena rummet används som bastu och det andra som omklädningsrum och relaxdel. Konstruktionen gör att du själv väljer vilket rum som ska vara bastu. Det ger dig möjligheten att välja om du vill ha en stor bastudel och omklädningsrum eller liten bastudel och stor relax. Meddela oss vid beställning.

 

Liten bastu och stor relax:

Den lilla bastudelen rymmer tre till fyra personer.

Den genomtänkta inredningen gör bastun både mysig och rymlig trots sin lilla yta.

Aggregatet är placerat i ett av hörnen i linje med bastudelens glasdörr vilket också gör det möjligt att se och ta del av bastuaggregatets vackra brasa från relaxen.

Ytterdörren till stugan är utrustad med ett högfönster och går även att få med lås.

 

Stor bastu och omklädningsrum:

Den stora bastudelen rymmer fyra till sex personer och är perfekt för ett något större sällskap.

Inredningen är som i alla våra bastustugor väl genomtänkt med hög finish. De löstagbara lavarna gör det dessutom enkelt att städa och hålla rent i bastun.

Aggregatet är smakfullt placerat i mitten mot bastuns bakre vägg i linje med bastudelens glasdörr.

Ytterdörren till stugan är utrustad med ett högfönster och går även att få med lås.

 

Vedeldad

Att använda en vedeldad bastu är väldigt populärt, det är också den naturliga lösningen i en fristående bastustuga. Förutom den sköna värmen från aggregatet får man även den naturnära, härliga doften från veden. Den sprakande kaminen gör att den perfekta, lugna och gemytliga bastukänslan infinner sig!

 

Frakt:

Hemleverans: 4.300 kr

Hämta hos oss i Vindeln: 0 kr

 

Levereras på två helpallar. Vi har ett fast fraktpris i hela landet!