Till startsidan


Om våra produkterTerrasspoolen


Den moderna badtunnan
Poltecs Terrasspool är ett modernt, hygieniskt och smart alternativ till den gamla trätunnan. Terrasspoolen är en kombination av ett SPA-bad och en trätunna. En utomhuspool i miniformat.

Snabb uppvärmning
Badtunnan värms med en fristående vedeldad kamin eller en elvärmare med effekt upp till 6 kW. En fristående värmekälla maximerar badutrymmet och förorenar inte badvattnet.
Badet kan även värmas via andra värmekällor, till exempel en solfångare eller värmeväxlare.

Lock
Badtunnan levereras alltid med ett stabilt lock i samma material som tunnan.
Locket har en funktionell design som förkortar uppvärmningstiden och borgar för en trygg och ren badmiljö.
Som tillbehör finns även isolerlock för ännu bättre isolering under kalla, svala dagar eller vintertid.

Spara på vatten
Terrasspoolen kan med fördel skötas som en ”stor” pool. Med sandfilterrening och poolkemikalier behöver vattnet inte bytas och poolen står alltid redo att användas.

Svensktillverkad
Vår svensktillverkade badtunna passar alla årstider. Den är gjuten i hygienisk och lättskött polyetenplast. Plasten är miljövänlig och återvinningsbar.

Bekväm
De ingjutna sittbänkarna i badtunnan innebär att du kan njuta av ett väl tilltaget baddjup utan att öka vattenvolymen. De ger dessutom kortare uppvärmningstid och lägre energiförbrukning.

Design
Terrasspoolen passar in i alla miljöer. Färg bestämmer du. Välj mellan de två färgerna blåmelerad eller grå granit. Terasspoolen kan byggas in i en altan eller trädäck men även användas fristående. Vi erbjuder både byggramar och olika typer av sidopaneler i obehandlat eller tryckimpregnerat trä vilket ger dig frihet att välja det utförande du önskar.Bastustugan


Utformning
Bastustugan finns i flera snygga och trivsamma modeller.
Genomtänkta planlösningar och ombonade utformningar med centralt placerat aggregat gör den rymlig invändigt men ändå smidig och lättplacerad på tomten.

Material
Unika väggar i 32 mm gran med hyvlad insida och sågad utsida. Den finsågade utsidan ger ett levande och rustikt uttryck och är den bästa grunden för alla ytbehandlingar.
Baststugorna levereras obehandlade vilket ger dig full frihet i val av ytbehandling och färgsättning.

Lättmonterad
Bastustugorna levereras i färdiga lättmonterade block. I grundutförandet är de flesta bastustugor försedda med två stora och två små fönster samt en helglasad dörr för en mer exklusiv känsla.

Svensktillverkad
Vi tillverkar bastustugan på vår fabrik i Vindeln, Västerbotten.

Placering
Enkel att placera och montera där du vill. Ingen kranbil eller traktor behövs för att lyfta den på plats. Väggblocken kan lyftas och hanteras av 2 personer.

Finansiering
Vi erbjuder i samarbete med Svea Ekonomi AB räntefri delbetalning i upp till 12 månader.