Till startsidan

Välkommen till vårt nyhetsbrev!

Publicerad Thursday, May 26, 2016 17:16
Nyheter

Visst är det härligt att få njuta av ett riktigt skönt bad utomhus. Att bada är avslappnande och uppfriskande, det passar alla åldrar och du kan göra det själv, med familjen eller med goda vänner! 


Terrasspoolen från Poltec är en av Sveriges mest omtyckta utomhuspooler och badtunnor. Det vill vi att fler ska upptäcka. Under 2016 förstärker vi vår närvaro på marknaden och ett led i det är att vi startar vårt nyhetsbrev.


Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev så fyll i dina uppgifter via länken nedan:


Ta mig genast till anmälningsformuläret! (Öppnas i ett nytt fönster)Bastustugan gör entre!

Publicerad Friday, March 15, 2013 10:09
Nyheter
Vi premiärvisade vår 8-kantiga bastustuga på Noliamässan, augusti 2012. Intresset för den var bra och vi fick många positiva åsikter om den modellen. Inom kort premiärvisar vi vår nya tillskott, "Funkisbastu".

Den kommer att finnas i flera olika storlekar, med möjlighet till relaxrum!

Håll utkik!

Ny hemsida lanserad

Publicerad Tuesday, April 05, 2011 12:14
Nyheter
Nu lanserar Poltec AB sin nya hemsida. En rad nya funktioner har lagts till, däribland webshopen som möjliggör beställningar direkt via vår sida. Vi hoppas att ni gillar den nya sidan lika mycket som vi gör...

Årets Nyföretagare 2010

Publicerad Saturday, January 01, 2011 00:00
Nyheter
Det var en mycket överraskad och glad Pär som 2010 tog emot beskedet om priset för årets nyföretagare. Dels för att han efter att ha drivit företaget som enskild firma i några år inte såg sig själv som nyföretagare, dels för att han inte ens visste att priset fanns... I Vindeln finns så många duktiga och kreativa entreprenörer att det är en stor ära att få denna utmärkelse.
 
Årets Nyföretagare, Vindeln 2010
Årets Nyföretagare utnämns årligen i alla våra kommuner för att lyfta fram ett gott och spännande exempel inom "kreativitet och entreprenörskap". Målet är att med goda förebilder inspirera andra människor med goda affärsidéer att starta och driva eget företag.
 
2010 • Pär Olofsson, Poltec AB
Pär har ritat, konstruerat och utvecklat hela badtunnan från grunden. Produktionen som är genuint norrländsk sker i Vindeln, Storuman och Umeå.Poltec har gått från att vara enskild firma till AB och är nyskapande och har tillväxtpotential.

Pär är en sann entreprenör som alltid ser möjligheter och utmaningar och vi är därför oerhört stolta över att han finns i vår kommun.

Filmklipp >>