Till startsidan

Årets Nyföretagare 2010

Publicerad Saturday, January 01, 2011 00:00
Nyheter
Det var en mycket överraskad och glad Pär som 2010 tog emot beskedet om priset för årets nyföretagare. Dels för att han efter att ha drivit företaget som enskild firma i några år inte såg sig själv som nyföretagare, dels för att han inte ens visste att priset fanns... I Vindeln finns så många duktiga och kreativa entreprenörer att det är en stor ära att få denna utmärkelse.
 
Årets Nyföretagare, Vindeln 2010
Årets Nyföretagare utnämns årligen i alla våra kommuner för att lyfta fram ett gott och spännande exempel inom "kreativitet och entreprenörskap". Målet är att med goda förebilder inspirera andra människor med goda affärsidéer att starta och driva eget företag.
 
2010 • Pär Olofsson, Poltec AB
Pär har ritat, konstruerat och utvecklat hela badtunnan från grunden. Produktionen som är genuint norrländsk sker i Vindeln, Storuman och Umeå.Poltec har gått från att vara enskild firma till AB och är nyskapande och har tillväxtpotential.

Pär är en sann entreprenör som alltid ser möjligheter och utmaningar och vi är därför oerhört stolta över att han finns i vår kommun.

Filmklipp >>
Skriv kommentar
Namn
E-post
Rubrik
Kommentar